luni, 17 iulie 2017

Un gadget ieftin si surprinzator de util

Astazi orice persoana isi permite sa aiba in colectie un smartwatch ieftin si bun intrucat ofertele sunt foarte variate si indeplinesc cerintele impuse de toata lumea. De asemenea, oricine are acces la internet pentru a comanda unul, fiind mult mai simplu de urmarit cele mai bune oferte, decat sa se piarda ore intregi prin magazine.
Mai comod
Asadar, un ceas inteligent are rolul de a usura nenumarate activitati, in special vorbitul la telefon cand avem mainile ocupate intrucat este suficient sa se atinga dispozitivul aflat la incheietura mainii pentru a prelua sau initia un apel. Acest aspect este ideal in special cand ne aflam la volan, insa si atunci cand suntem intr-o sedinta importanta si trebuie sa citim rapid si discret un mesaj primit.
Functii folositoare
De asemenea, un smartwatch ieftin si bun are incorporate mai multe functii, folositoare in diferite momente, incepand de la cele potrivite pentru monitorizarea si imbunatatirea performantelor sportive, pedometru, cronometru, termometru, barometru si nu numai, dar nu trebuie omise nici calendarul, posibilitatea de a reda muzica din telefon, de a folosi camera foto a telefonului in cazul in care ceasul nu are una incorporata, functia antifurt si multe altele.
Baterie
Capacitatea bateriei in functie de modelul de ceas inteligent ales, insa media este de 600 mAh, fapt care presupune o autonomie de pana la 4 zile, in functie de intensitatea cu care este folosit dispozitivul. De asemenea, incarcarea completa a acestuia se face in numai 3 sau 4 ore, totul fiind foarte rapid.
Avantaje iUni

Oricine este interesat de un ceas inteligent are acces la o gama foarte variata in cadrul magazinului online iUni, preturile fiind atragatoare pentru toate buzunarele. De asemenea, acestia au posibilitatea de a testa orice dispozitiv doresc in cadrul showroom-ului iUni din Bucuresti, pentru a fi siguri ca au luat cea mai buna decizie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu