sâmbătă, 23 mai 2015

consultatii dermatologie la domiciliu

foarte putine lucruri pot sa fie mai grele decat sa ai parte de un batran pe care sa fie nevoie sa il ingrijesti, atranulsa fie nedeplasabil  iar taota porcaria asta sa se resfranga asupra vietii tale zi de zi, luna dupa luna. acesta este pretul mostenirii pe care urmeaza sa o primesc de la unchiul meu, un pret despre care ma gandesc deseori ca este mult pre amare pentru toti nervii, toate problemele, stresul si porcariile de care trebuie sa ma lovesc in fiecare zi.

dupa mari cautari prin spitale, intrebat prieteni cu probleme similare, etc, am vazut pe strada o masina ep care scria doctoracasa.ro - culmea ironiilor, deci mi-am dat seama ca trebuie sa ii caut pe oamenii astia si sa vad daca ofera serviciile de care am nevoie - si ghiciti ce, chiar au specialist care sa faca consultatii dermatologice acasa la pacient.

dupa atatia ani, ma gandesc la bunica mea, care a avut cumva aceleasi probleme, dar dincauza vremurilor nu a putut beneficia de acelasi gen de tratament la domiciliu, deci sa ne bucuram pentru ceea ce au adus ultimii ni si in romania - lucrurile se schimba in bine, incet... incet...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu