marți, 9 iunie 2015

Becuri si proiectoare LEDLocuind intr-o casa destul de mare, orice economie ce poate fi facuta este bine venita! Primul tip de bec a fost cel incandescent. Il consider din mai multe privinte de domeniul trecutului: consumul exagerat de mare pentru ceea ce exista acum pe piata si durata de viata foarte, foarte mica, intre 1000 si 2000 de ore. Tin minte ca am trecut repede la al doilea tip de bec care mi s-a parut mai convenabil, insa nu in toate privintele.
            Al doilea a fost becul fluorescent. Durata sa de viata este intr-adevar mai mare, intre 8000 si 15000 de ore, iar consumul este relativ mai bun decat la becurile incandescente. Un dezavantaj il reprezinta si timpul destul de indelungat pana sa ajunga la luminozitatea maxima: se aprind destul de lent, iar culoarea nu este tocmai una placuta sau estetica.
            In cele din urma, am trecut pe becuri si proiectoare LED si pot spune ca a fost cea mai buna decizie pe care am luat-o in acest sens! Ating luminozitatea maxima instantaneu! Durata de viata este una foarte sporita: intre 35000 si 100000 de ore, iar consumul este si el unul foarte mic, mai ales in comparatie cu ce avusesem inainte. Nu fac rau mediului inconjurator si nu emit gaze care sa contina substante nocive ca mercurul de exemplu. Un alt avatanj il mai constituite si faptul ca sunt rezistente la socuri si vibratii: atunci cand sunt supuse, nu se deterioreaza filamentul sau balonul de stica. Tocmai din acest motiv sunt cea mai buna alegere cand vine vorba de folosirea in zone de sport, camere pentru copii sau oriunde exista pericol de spargere.
            In final, doresc sa recomand cu incredere acest tip de bec. Reprezinta alegerea cea mai buna in viitorul apropiat pentru dumneavoastra – consum incredibil de mic pe langa orice ati incercat inainte, randament maxim, mod de functioare extrem de eficient si nu numai, becurile cu LED avand multe calitati. Eu personal am preferat sa le comand online de pe site-ul goldenled.ro, livrarea fiind rapida. Va urez sa le folositi cu cea mai mare placere si incredere, asigurandu-va ca le veti gasi cele mai potrivite de pana acum in comparatie cu orice altceva! O zi tot mai excelenta in continuare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu