luni, 25 aprilie 2016

Apartamente in regim hotelier in Constanta



Chiar daca hotelurile si pensiunile raman in topul preferintelor romanilor care merg in vacanta, in special la mare, una dintre optiunile care castiga tot mai mult teren este inchirierea de apartamente in regim hotelier in Constanta. In ciuda faptului ca locurile de cazare traditionale iti ofera multe dotari si diferite servicii, multe dintre acestea nu sunt necesare, astfel ca ajungi sa platesti mult mai mult. In acelasi timp, apartamentele in regim hotelier ofera conditii foarte bune, fiind bine dotate, insa totul la preturi care pot fi chiar si cu pana 50% mai mici. 

Aceasta este o solutie ideala in cazul grupurilor de 4-8 persoane care isi petrec mai multe zile, intrucat tariful scade si chiar se poate negocia in cazul sederilor mai lungi de 3 zile. Astfel ca la finalul vacantei se va putea observa ca s-au facut economii foarte importante. In plus, aceste apartamente se gasesc in toate cartierele din Constanta, in functie de preferinte. Chiar si cele din inima orasului sunt mult mai accesibile decat hotelurile traditionale.

Bucataria complet utilata

Fiecare apartament dispune de bucatarie proprie, la care oaspetii au acces oricand, indiferent de ora, spre deosebire de celelalte tipuri de unitati de cazare, unde exista anumite conditii si restrictionari. Frigiderul, aragazul, cuptorul cu microunde, cafetiera, toate aceste dotari sunt suficiente pentru a-ti gati singur ceva, fara a mai fi nevoie sa apelezi la restaurante unde preturile sunt mai ridicate, in special in timpul sezonului estival. 

Siguranta

Atunci cand inchiriezi un apartament in regim hotelier in Constanta iti poti alege centrul, evitand cartierele marginase, unde poate ca nu te simti in siguranta. In plus, te simti ca acasa, intrucat aceste apartamente sunt situate in blocuri cu vecini obisnuiti, astfel ca nu se pune problema linistii. Nu vei fi niciodata deranjat de cei din jur, insa la randul tau nu trebuie sa ii deranjezi pe ceilalti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu