marți, 26 aprilie 2016

De unde cumpar niste usi glisante cu tot cu montaj?



Usile glisante sunt bine venite intr-o multime de cazuri si ofera un aspect modern si eficient spatiului in care sunt folosite. Datorita materialelor atent alese la confectionare, acest tip de usi sunt potrivite pentru izolarea termica, pastrand bine temperatura optima intr-o incapere. Silentioase si usor de utilizat, usile glisante sunt ideale atat pentru locuinte, cat si in cazul spatiilor comerciale, institutiilor etc.

Care sunt avantajele usilor glisante?

In cazul locuintelor, acestea sunt folosite adesea pentru a marca trecerea dintr-o camera in alta, dar si pentru a face trecerea din casa catre terasa, avand rolul de a substitui un perete. Usa glisanta poate avea sticla transparenta, astfel ca permite trecerea luminii, iar incaperile se pot aerisi cu usurinta. Procesul de glisare este foarte usor de efectuat, chiar si de catre copii, iar usile sunt mai usor de folosit, chiar si decat cele obisnuite, clasice. Datorita lungimii mari, usile se pot deschide complet, astfel ca se permite trecerea cu obiecte voluminoase sau situatia este ideala pentru suplinirea suprafetei a doua camere. Datorita design-ului modern, usile glisante se potrivesc in toate conditiile, sunt personalizabile, pentru a indeplini cerintele estetice ale clientilor. De acum mobila va fi mult mai usor de mutat dintr-o camera in alta, intrucat nu mai trebuie inghesuita prin spatiul ingust al usilor traditionale.

Dezavantajele usilor glisante

Unul dintre motivele principale pentru care oamenii evita acest tip de usi este procesul de montare, cunoscut ca fiind unul mai complex. In plus, sinele folosite se murdaresc cu usurinta si adapostesc praful, care este indepartat cu dificultate. Usile glisante ce prezinta sticla de sus pana jos sunt mai sensibile, iar in cazul unui accident se pot sparge, fiind evitate de familiile care au copii mici. In schimb, se pot folosi usi glisante care sa nu foloseasca sticla, acestea fiind mult mai rezistente la lovituri.

Deci... eu sunt de parere ca este fooarte buna ideea de implementare a usilor glisante, mai ales daca este fezabila din punct de vedere al proiectului si nu suntenti cnstransi de dimensiuni sau alte elemente.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu