joi, 12 mai 2016

Pereti cortina din PVCPeretii cortina sunt adesea din aluminiu si sticla, insa mai sunt cunoscuti si sub numele de fatade, fiind utilizati in numeroase conditii, fie in cazul vertical sau orizontal, dar si pe acoperisuri sau in multe alte situatii. Acest tip de perete este cel care asigura partea exterioara a unei cladiri moderne, fie spatiul comercial sau cladire de birouri, iar materialele din care se poate construi variaza in functie de necesitati, preferinte si costuri.
Pereti cortina din PVC
Unul dintre materialele tot mai des folosite in ridicarea cladirilor este PVC-ul, intrucat propune costuri mult mai mici decat aluminiul, iar lista avantajelor este asemanatoare. In schimb, aspectul cladirilor cu pereti cortina din PVCeste vazut ca fiind inferior aluminiului, intrucat cel din urma este „umplut” cu sticla si considerat mult mai estetic. In schimb, si PVC-ul asigura izolare termica si fonica ideala, astfel ca cei prezenti in cladire nu vor fi deranjati de cei de afara si nici de conditiile meteo, fiind prevenit si condensul. 

In plus, lumina poate patrunde asigurand un grad ideal pe timpul zilei, astfel ca nu este necesara folosirea unor surse externe, fapt datorita caruia se aduc economii la electricitate. Peretii cortina din PVC pot schimba aspectul total al unei incaperi, in timp ce peretii despartitori reprezinta o solutie pentru a delimita un nou spatiu, fiind ideal in centrele comerciale sau restaurante, atat la toalete, cat si la bucatarii.
Avantaje
Unul dintre marile avantaje ale peretilor cortina din PVC este faptul ca permite luminii naturale sa patrunda in cladire. In plus, previne ca aerul si umiditatea sa patrunda in interiorul structurii si pot fi vazute ca un stop pentru foc, deoarece previne extinderea flacarilor de la un etaj la altul al cladirii. Un alt avantaj este faptul ca nu permite apei sa se infiltreze in pereti, acestia ramanand stabili de-a lungul anilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu